Jenzd4ssnmxihrk3dxuq

Kraftdjuret

introduktion till Shamanska Tekniker

Välkommen till kursen Kraftdjuret, en introduktion till utbildningen Shamanska Tekniker.

Du kommer under den här introduktionen få stifta bekantskap med ditt kraftdjur, en bekantskap som kan komma att fördjupas på flera plan. Kraftdjuret har du alltid med dig, oavsett om du är medveten om det eller ej. Genom att göra dig medveten om din vän i icke ordinär verklighet (eller andevärlden med andra ord) kan du börja utforska din egen inre karta, och vem vet vad det kan leda till!?

Om du har en skopa sunt förnuft i dig och vill

- spendera mer tid i naturen
- öka intuitionen
- fördjupa din tillit till livets alla processer
- föra in mer glädje i livet
- skapa tro på framtiden
- se meningen med just ditt liv
- bygga strukturer som håller
- uppleva ökad synkronicitet

då ska du fundera mera på att gå utbildningen Shamanska Tekniker.

Målet med den här korta kursen, Kraftdjuret, är att du ska få ett smakprov på vad vi gör i utbildningen Shamanska Tekniker som går i 5 delar. Om du är nyfiken på att utforska ditt inre, jobba med både händer, själ och intellekt, upptäcka nya världar precis där du befinner dig, då är det här en utbildning för dig.

Välkommen!

Eva Johansson


Utbildare


Eva Johansson
Eva Johansson

Civilingenjör, Rytmisk rörelseinstruktör, Metamedicin hälsocoach, Energiläsare och utövare av Shamanska Tekniker

”Ge mig en utmaning och jag hjälper dig på din väg att lösa den! ”

En gång i världen gick jag igång när någon sa att något var omöjligt. Idag vet jag att precis allt är möjligt, man behöver bara höja sin egenfrekvens så att man kan se vägen.

Min yngste son blev vid 3.5 års ålder diagnosticerad autism, ADHD och utvecklingsstörning. Han kunde inte prata, sprang mest runt, skrek mycket och fungerade inte alls i några sammanhang. Läkarna sa att det var genetiskt och man kunde därmed inte göra någonting. Samtidigt var jag själv sjukskriven för utmattning.

Jag hade jobbat 17 år inom forskning och utveckling och som ingenjör har jag ett annat sätt att se på utmaningar. Jag har två barn tidigare så jag vet ju hur de ska fungera. Något måste ha hänt mellan barn nummer 2 och 3 tänkte jag. Det hade det, och den resan kan du läsa mer om på min webbsida www.energimedvetenhet.nu.

Naturligtvis mår både sonen och jag själv mycket bättre idag, han kan prata och fungerar bra i både små och stora sammanhang. För att kunna göra den resan har jag bland annat använt mig av de redskap jag lär ut och jag är väldigt tacksam över att jag får dela dessa med världen.


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar när betalningen är gjord. Du borde hinna ta dig igenom hela kursen under en dag, men naturligtvis går det att dela upp den på flera tillfällen.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du har kvar din inloggning på NumberOneYou.
Behöver jag förbereda något innan kursen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling och gärna tillräckligt med utrymme i så att du kan tanka ner kursen och lyssna och läsa offline. Du behöver en plats i stillhet där du kan ligga ner och lyssna. Du behöver papper och penna.
Vad kostar kursen Kraftdjuret - introduktion till utbildningen Shamanska Tekniker
Kursen kostar 295 kronor.
Var vänder jag mig om jag har frågor?
Om du har tekniska frågor angående webportalen, hur du betalar osv, då skickar du e-post till [email protected] Har du frågor om innehållet i kursen skickar du e-post till [email protected]
Kan jag få kursen på faktura?
Självklart går det bra. Skicka e-post till [email protected] med dina uppgifter och vilken kurs det gäller.

Denna kurs är inte öppen för registrering .