Quantum R3Jumping

Qvantum R3Jumping är ett avancerad visualiseringsmetod där du lär dig styra dina tankar. I den här utbildningen riktar du medvetet dina tankar till det som går bortom den fysiska världens begränsningar.

En helt makalös metod som kommer transformera ditt liv till det som du verkligen vill ha.
Gör som 10.000 andra, hämta hem dina tillgångar genom Qvantum Jumping.


Resultat
Oavsett vilket resultat som du vill ha i ditt liv om det är:

-Ny karriär

- Genombrott i pengar

- Tillgång till kärlek

- Fördjupa din nuvarande kunskap

- få nya färdigheter som du bara vågat drömma om.

- Lära dig nytt språk

- Spela instrument

- Heala ditt sinne

- Forma din kropp

- Bli vetenskapsman ( kvinna)

- Föreläsare

- Framgångsrik företagare

- Det som du riktar ditt Qvantum hopp till.


Dessa metoder har i tusentals år används i inre kretsar av världsledare, vetenskapsmän, visa män och kvinnor och annat meditalt folk. Detta används för att få tillgång till lösningar på problem som verkar omöjligt.
Mycket idag, saker i vår vardag, har skapats genom denna MIND resa.

Quantum R3Jumping ger dig nycklarna till att utöka sin medvetna tillgångar väcka upp dina omedvetna tillgångar och använda din fulla potential långt bortom de undermedvetna blockeringarna som håller dig tillbaka i den verklighet som är din sanning idag.

Forskning

Forskare världen över inom fysik har och ägnar stora delar av sin forskar karriär åt att utforska existensen av alternativa universum och qvantfysken är en framgångsrik beskrivning av materiens och energins beteende i mikrokosmos i dag, som kom i början på 1900 talet.

Du behöver inte veta hur, bara att:

I Qvantum Jumping behöver du inte veta om varken universum eller vad fysiker i dag kan mäta och beskriva för att kunna vägledas till de resultat du vill ha.

Dra nytta av forskningen kring hypnos, visualisering, förändrat medvetande tillstånd och meditation.

Qvantum Jumping är en av de mest kraftfulla kreativa visualiseringsmetoder som någonsin har används.

Metoden har använts i tusentals år av olika mästare runt om i världen, shamaner, och naturfolk, för att resa genom tid och rum.

Metoden kan i dag dra nytta av den forskning som man i dag gör inom områden av hypnos, visualisering, meditation och förändrade tillstånd.

Människan! Den mest avancerade varelsen på jorden!?

Vi lever idag i en värld, där vi människor fortfarande är den mest avancerade varelsen på jorden, ingen teknisk maskin har mer kapacitet än människans hjärna.

Ingen teknik har mer kapacitet än medvetandet av hopkopplingen mellan hjärna och hjärta.

Det är nu dax att ta vara på den enorma kapacitet som var och en av oss människor besitter.

Gaia Q Lindroos, mycket erkänd ledare i personlig utveckling. Hon har en gedigen kunskap om medvetenhetstillstånd. Som ontolog, hypnoterapeut, tidigarelivterapeut, NLP master och i dag Tantra Magick Wealth ledare, tog hon sig an att tillhandahålla programmet Qvantum Jumping i nya former, på svenska.

Hon har använt metoden de senaste 20 åren, genom regressionsterapi.

I en av hennes bestseller böcker, som handlar om tidigare liv, har hon skrivit just om parallella universum.

Hennes vägledda hypnoser och meditationer är banbrytande för 100 tusentals människor och även en stor inspiration och hjälp för kommande Hypnos & NLP terapeuter, coacher och ledare av olika slag.

Burt Goldman

Burt Goldman, skapare av programmet Qvantum Jumping , när han levde en kollega i branchen till Gaia.

Han är en mycket erkänd internationell meditationsmästare , andlig coach och tillståndsexpert

Också författare till många bästsäljare, skapade omfattande läroplaner för transformationprogram och delade med sig av sina banbrytande tekniker på olika världsscener världen över.Qvantum Jumping programmet:

Vad du får ut av Quantum Jumping

Lär dig och bemästra alla nya färdigheter

Från musikinstrument till främmande språk till konst, sport, professionella färdigheter och mer - din strävan efter att behärska allt och allt börjar med ett Quantum Jump.

Som du snabbt kommer att upptäcka, accelererar Quantum Jumping dramatiskt din tillväxt och inlärning: och ger dig hypermedvetenhet om latenta gåvor, talanger och förmågor som ditt medvetna sinne ännu inte har upptäckt.

Hitta svaren, inspirationen och lösningarna du behöver

Quantum Jumping är ett utmärkt verktyg för att lösa problem och tänka utanför ramarna. Genom att ta dig in i tidigare otillgängliga dimensioner av ditt undermedvetna, öppnar Quantum Jumping dig för en källa av gränslös inspiration och kreativitet - som du sedan kan kanalisera mot de svar och lösningar du behöver för att lossna och ta dig framåt.

Sätt upp hisnande mål och visioner

När du Quantum Jump utökar du ditt omfång och din horisont av möjligheter monumentalt. Mål och mål som en gång verkade omöjliga visas nu inom räckhåll. Du inser att du är värdig och mer än kapabel att uppnå dem. Och du får till och med klarhet och inspiration att kartlägga en tydlig väg mot dem.

Manifestera dina drömmar och önskningar

Framgångsrik manifestation är en funktion av dina tankar, känslor och självförtroende. Och eftersom Quantum Jumping översvämmar dig med en mängd upplyftande tydlighet och inspiration, är det också raketbränsle för att manifestera dina önskningar snabbt. Bara Quantum Hoppa in i ett universum där du redan har uppnått dessa drömmar, och se när de kommer till liv i din egen verklighet.

Lys upp din intuitiva vägledning

Ibland leder livet dig till ett vägskäl. Och oavsett om det är ett stort karriärdrag, ett romantiskt beslut eller en riskabel möjlighet - det kan vara utmanande att ta reda på vilket val man ska göra eller vilken väg man ska ta. Den goda nyheten är att din intuitiva intelligens alltid vet det bästa svaret - och när du Quantum Jump får du full tillgång till dess laserexakta vägledning.

Läka ditt sinne, kropp och själ

Oavsett om du vill laga ett känslomässigt sår eller trauma, lösa en andlig kris eller till och med lindra en fysisk smärta eller åkomma - Quantum Jumping kan vara en kraftfull källa till helande när du använder den för att komma in i ett universum där du känner, ser, och är på toppen av hälsa och välbefinnande.

Fördjupa dina meditations- och mindfulnessövningar

När det kombineras med dina favoritmeditations- eller mindfulnessövningar, blir Quantum Jumping en inkörsport till djupare inre resor, djup självmedvetenhet och en andlig enhet med universum och ditt högre jag.

Quantum Jumping är ett onlineprogram

som guidar dig genom varje steg av att utforska multiversum, parallella universum och möta dina alternativa JAG genom kraften i avancerad visualisering.

Du kommer ledas genom alla delarna av Gaia Q.

Utbildare


Gaia Qi Lindroos
Gaia Qi Lindroos

Gaia Q anlitas av privatpersoner, företag, organisationer, skolor .

Gaia Qiliv:
Mina snart 25 års erfarenhet inom personlig och andlig utveckling hjälper inte bara mig själv utan även 100.000 tals andra kvinnor och män, barn och ungdomar att kunna göra det ogreppbara greppbart.
Allt för att kunna skapa ett liv som man älskar och älskar att leva.

Kontakt:
Gaia Lindroos har sedan 1999 aktivt utbildat och inspirerat människor i olika delar av livet till att mental, fysiskt och psykiskt stärka sin självkänsla, självkännedom och öka sin medvetenhet här och nu.
Gaia är en aktiv Shamansk Tantra-lärare/ledare, hypnoterapeut, NLP Master, rikedomstränare, kroppsterapeut, BodyLove -lärare, Qigong -lärare känslocoach och och ontolog.
Hon är en erkänd författare med över 200 olika pedagogiska ljudböcker inom personlig och medveten utveckling.

Flicknamn:Anna-Lena Mellblom
Namn som gift: Annalena Lindroos

Namn efter 50 år:
Gaia Lindroos


Utbildningens innehåll


  Modul 1.
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig

Programmets utformning:

Programmet är utformat att oavsett om du aldrig tidigare gjort något likande eller har lång erfarenhet av meditation, hypnos eller andra medvetandetillstånd, så kommer du få oerhört värde genom att följa Gaia Q s vägledning.

Öppet sinne

Du behöver ta sig an denna utbildning med ett öppet sinne, för att kunna komma förbi dina egna hinder.

När du väl är med i programmet, så får du hjälp med att öppna upp dina sinnen, för att bli en kunnig Qvantum Jumper.

Du kommer få multimedia lektioner, vägledda visualiserings och tankeövningar, från alfanivå.

Ett tillstånd där din hjärna är lugn och öppen

Du är skaparen:

I slutet av programmet kommer du att vara fullt kapabel att utföra dina egna Quantum Jumps. Så ofta du vill, och för alla mål och drömmar du har.


Modul 1

Hoppa in i överflöd (dag 1-4)

Din resa in i multiversum och mötet med dina alternativa JAG börjar här.

-Vetenskapen bakom Quantum Jumping

- Hur du kommer i kontakt med dina parallella Jag

- Du får flera ankare, för att snabbt kunna ta dig till tillståndet Alfa.

- Ditt första Quantum Jump

-Ge dig själv friheten att vara rik:

du kommer lokalisera de undermedvetna blockeringarna som håller dig mest tillbaka - och radera dem.

Du kommer möta en version av dig själv som lever i flödet i den kosmiska rytmen av överflöd och börja attrahera den fri från kämpa och motstånd.

Fyra Quantum Jumps för överflöd:

Dessa 4 Qvantum Jumps, kommer att helt förändra varje aspekt av ditt ekonomiska överflöd.

Från överleva till investera och tillväxt i alla dina investeringar.

Och mycket mer.

Modul 2

Hoppa till perfekt hälsa (dag 5-8)

Burt Goldman var känd för sin produktivitet och påhittighet: han blev entreprenör, lärde sig piano och blev konstnär och fotograf redan i 80-årsåldern.

Här kommer du att upptäcka hur han gjorde det: och hur du kan använda Quantum Jumping för att stödja ett långt liv av välbefinnande och tillväxt.

Gaia leder dig in i sessionerna.

Höjdpunkter inkluderar:

Hur din övertygelse formar din hälsa.

Dax att ta en djupdykning i ditt personliga trossystem och hur du kan koppla om det för att nästan automatiskt förbättra ditt fysiska och känslomässiga välbefinnande.

Aktivera din naturliga läkningsomkopplare:

Din läkning finns i ditt sinne, och Quantum Jumping hjälper dig att hitta ON-knappen.

Fyra kvanthopp för hälsan:

Lyft dig över smärta och sjukdom när du läker alla aspekter av ditt sinne, kropp och själ med dessa hälsofokuserade kvanthopp.

Och mycket mer.

Modul 3

Hoppa in i sunda relationer

(dag 9-12)

Du behöver inte surfa i multiversum för att hitta kärleken: men genom att träffa din alternativa jag som har de perfekta familjerna, vänskapen och själsfränderna som du längtar efter – kommer du att veta exakt hur du skapar din egen dynamik av kärlek, empati och tillfredsställelse för mänsklig anknytning.

Höjdpunkter inkluderar:

De hemliga ingredienserna i mänsklig intimitet:

Gör en fascinerande resa in i den dolda dynamiken i mänskliga relationer och hämta hem kunskapen om hur man odlar de bästa, hållbara och kärleks fyllda relationerna.

Konflikt lösning:

Finns det ett olöst argument eller friktionspunkt mellan dig och någon du bryr dig om? Använd dessa steg för att fixa det för gott.

Fyra Quantum Jumps för fantastiska relationer:

Romantik, vänskap, familj och mer - bli en mästare över alla relationer som betyder något för dig.

Och mycket mer.

Modul 4

Hoppa in i karriär och framgång (dag 13-16)

Att klättra i Karriären och skapa framgång är ett av de mest populära målen för Quantum Jumpers:

Här kommer du att upptäcka hur du kan engagera dina alternativa jag för att hjälpa dig att inte bara få löneförhöjningen, befordran eller drömjobbet eller verksamheten - utan till och med att helt ombilda ditt arbete och arv.

Höjdpunkter inkluderar:

Att förvandla din karriär till en språngbräda för ditt ideala liv:

För vissa är en karriär bara ett sätt att nå ett mål - men för dig kan det vara en integrerad del av ditt uppdrag, passioner och syfte.

Att navigera i de svåra valen:

Din karriär är en kulmen på dina professionella val, och att konsekvent veta vad som är bäst kan vara utmanande - tills du upptäcker hur du kan utnyttja Quantum Jumping som en kompass som alltid pekar dig i rätt riktning.

Fyra Quantum Jumps för framgång i karriären:

Få absolut klarhet i ditt högre syfte, din lycka, din personliga definition av framgång och mer.

Och mycket mer.

Modul 5

Hoppa in i ett lyckligt hem

(dag 17-20)

Multiversumet är oändligt stort, men dina personliga utrymmen - ditt hem, din arbetsyta, din bil och så vidare - är intimt och unikt dina.

Ditt fokus i modul 6 ligger på att tillämpa Quantum R3Jumping för att få harmoni, bra vibbar och en känsla av trygghet i varje hörn .

Höjdpunkter inkluderar:

Designa din familjedynamik:

Dina personliga utrymmen formas av människorna som bor i dem - och genom att veta hur du ska engagera dig själv och dina nära och kära skapar du ett lyckligt utrymme för alla.

Arkitekturen i ett upplyftande utrymme:

Bemästra de energiska ebbarna och flödena i dina livsrum så att de underlättar tillväxt, kärlek och stärkande vibrationer i varje ögonblick.

Fyra Quantum R3Jumps för ett lyckligt hem:

Rena, rikta rätt energi och skapa orubblig harmoni i dina heliga utrymmen med dessa specialiserade Quantum Jumps.

Och mycket mer.

Modul 6

Hoppa in i andlig kontakt

(dag 21-24)

Kärnan i andlighet är att ansluta sig till kärnan-

Genom att använda Quantum R3Jumping för att ansluta till ditt alternativa jag och din sanna essens, kommer du att uppleva djup andlig tillväxt - och en känsla av djup enhet med kollektivt medvetande och själva kosmos.

Höjdpunkter inkluderar:

Andlighet bortom meditation:

Upplev en guidad visualiseringsövning som tar dig mycket djupare in i din andliga kärna än vanlig meditation normalt skulle göra.

Besöker andra sidan:

Vad händer egentligen när du går vidare?

Denna Quantum R3Jumping-övning hjälper dig att säkert utforska den andra sidan, långt bortom gränserna för religiösa och andliga begränsningar.

Fyra kvanthopp för andlig tillväxt: Upplev kosmisk frid, andlig helhet, hjärtcentrerad enhet och mer när du glider genom multiversum.

Och mycket mer.

Modul 7

Hoppa in i livets äventyr

(dag 25-29)

Om du någonsin önskar mer äventyr, spontanitet och passion i din dagliga tillvaro:

Du kommer älska dessa hopp.

Här kommer du att använda Quantum R3Jumping för att designa ett liv av barnliknande magi och förundran, där varje ny dag ger dig en ny anledning att hoppa ur sängen.

Höjdpunkter inkluderar:

Skapa äventyr ur tomma luften: Sluta hoppas, börja attrahera

Följ dessa steg för att locka äventyr och nya möjligheter till dig.

Den vardagliga äventyrs kartan: Använd denna formel för att kalla in ett spännande och tillfredsställande liv som är så inspirerande, även människorna runt omkring dig inspireras att följa med på åkturen.

Fyra Quantum Jumps för ett liv i äventyr:

Möt den globetrottande dig, den spontana du, skattletaren dig och mycket mer när du öppnar dig för en värld av nya möjligheter.

Och mycket mer.

Modul 8

Avancerat kvanthopp (dag 30-41)

Allt samlas i den här avancerade delen av programmet,

där du kommer att upptäcka hur du snabbt absorberar och integrerar allt du lär dig och upptäcker från ditt alternativa jag - till ett nytt liv där allt du vill och allt du vill vara nu är en verklighet.

Höjdpunkter inkluderar:

Att väcka den ultimata du: Den friskaste du, den rikaste du, den mest andligt väckta du - upptäck hur du harmoniserar alla dessa unika dimensioner till det bästa du, utan kompromisser eller friktion.

Att överskrida ditt alternativa jag: dina möten med dina alternativa jag är bara början.

Upptäck hur du kan gå längre än vad de lär dig och skapa din egen väg.

Den alternativa självintegreringen Quantum Jump:

Detta avancerade Quantum R3Jump för att accelerera din tillväxt och transformation genom att snabbt förkroppsliga visdomen, lärdomarna och färdigheterna du har samlat på dig längs vägen.

Och mycket mer.

1:a QR3J Ceritiering:

När kursen är klar och du har gjort alla Qvantum R3 Jumpers , är du kvalificerad till den första R3 Jupers certifieringen.


8.990 kr. Inklusive moms.

Sverige Premiär 1 mars


Helgseminarium.
Förhandsboka och få bonus värt 3900:-

Qvantum R3 Jump seminarie helg med fler olika inspirerande Jumping Masters, som delar med sig fler olika tips och trix till dig som Jumper.


Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!