Vetenskapen om RIKEDOM

Att skapa ett rikt liv som du älskar & älskar att leva

Det du kommer att lära dig under denna utbildning kommer garanterat förändra ditt liv. All kunskap, vetenskap och dagliga aktioner är en språngbräda för dig som vill medvetet skapa rikedom i ditt liv, i alla områden av ditt liv. Alla delar i utbildningen är baserade på naturvetenskap, forskningbaserade referenser och erfarenheter som har visat sig skapat tusentals balanserade rikedomar i världen. Du behöver inga förkunskaper. Du redan har allt du behöver för att bygga upp ditt överflöd och en hållbar rikedom med tid, pengar, relationer och hälsa. Vi garanterar dig att du kommer kunna skapa överflöd och rikedom i alla områden i livet, när du följer utbildningens alla strukturer.Utbildare för Medvetet Överflöd

Jörgen Tranberg

Jörgen Tranberg är en framstående komplementärmedicinsk terapeut och arbetar framför allt med kraniosakral osteopati tillsammans med sin bror Christer på den egna kliniken i Göteborg.

Jörgen är en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa.

Jörgen har en Naturopathic Doctor (N.D.) examen från USA och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i 30 år. I början av 90-talet vidareutbildade han sig i USA. Han har även fördjupat sig i den buddhistiska läran och i de kvantfysiska lagarna. Sedan 2000 är han verksam i Sverige med mottagning och utbildningsinstitut. Föreläsningsserien Universal Heart samskapar han med oss alla.

Maria Carolina Tranberg Bruhl

Jag kan med stolthet säga att jag var latinamerikanska första kvinnliga forskare inom Astronomi med ett eget observatorium, Directora Observatorio, Astronomico, instituzione Leonardo Da Vinci i Bogota, Colombia.

Redan som 8 årig flicka när jag tittade upp mot stjärnornas himlavalv visste jag att mitt kall var att utbilda mig till Astronom (naturvetenskapliga kunskaper om universum). Efter min examen som civilingenjör så påbörjade jag mina astronomistudier på universitet i Bogota, Colombia. Jag har också alltid vetat att universums oändliga kunskapsbank har en medvetenhet och att jag en dag kommer bli erbjuden att dela mina kunskaper runt hela världen. Nu har denna dag kommit när jag tillsammans med min man, Jörgen Tranberg tillsammans med olika konstellationer kommer bidra världen med mer medvetenhet om universums enorma energiöverflöd.

Annalena Lindroos

Annalena Lindroos är en katalysator för personlig förändring och leder människor som vill till framgång och rikedom i livet. Hon lever som hon lär och har under livet gått från fattigdom, medelklass till rikedom. Hon utbildar, inspirerar och hjälper människor till att leva ett liv man älskar och älska det liv man lever och det är till för alla, precis alla, oavsett utgångsläge. Hon är en kraftfull föreläsare och utbildare som inte lämnar någon oberörd i viljan att leva sitt liv 100 % fullt ut här och nu.

Hon är författare, föreläsare, investerare och entreprenör i ständig utveckling och hon är grundare till NumberOneYou förlag som riktar sig mot marknaden med personlig utveckling i olika områden i livet. Hon har gett ut 25 st. böcker, självhypnos sessioner och mentala träningssessioner på svenska och hennes förlag ger även ut andra författares skapelser genom ljud och e-böcker. Hennes erfarenheter som hypnoterapeut har hjälp hundra tusentals människor till att kunna använda sina dolda talanger och frigöra destruktiva mönster, allt för att kunna leva sitt liv full ut.

Cathrin Nilsson

Jag heter Cathrin Nilsson och är 44 år, född och uppvuxen i Stockholm. Jag är utbildad lärare och jag anser att vi borde ha en grundregel att träna våra barn i skolan att prata inför varandra då vi idag vet att det som människor är mest rädda för är att tala inför folk. I USA är retorik och entreprenörskap med på schemat i tidig ålder och där kan jag se att skolsystemet i Sverige ligger långt efter.

Jag är författare till boken: Skapa finansiellt överflöd och Pengamaskiner och jag utbildar idag över 400 personer till att skapa medvetet överflöd och hållbara pengamaskiner. Jag har skapat flera olika webbutbildningar och en av dem är Att bli Mastermindinstruktör som innebär att framgångsrikt kunna tala och leda grupper. Jag har stått på scen inför 1000 tals människor och jag är utbildad inom NLP och retorik och har under alla år följt stora föreläsare och grymma talare som Anthony Robbins, Robert Kiyosaki och Oprah Winfrey. Jag har organiserat och genomfört event för tiotusentals personer då jag under flera år jobbade hos Balansekonomi och åkte runt och var med på föreläsningar och utbildningar. De senaste 20 åren har jag arbetat med ekonomisk rikedom och affärer i stort och smått, både nationellt och internationellt.

Denna kurs är inte öppen för registrering .