Mastermind utbildning

Intruktör

Vad är MasterMind?

Själva begreppet MasterMind kommer från Napoleon Hills bok ”Think and Grow Rich”. Formen har såklart moderniserats en hel del sedan 1937 och används numera flitigt som mentorsgrupper mellan likasinnade. Master Mind är en grupp av två eller flera personer som ägnar sig åt att utbyta idéer, erfarenheter och kunskap för att nå ett specifikt mål. Vi har grupper runt om i Sverige och riktar oss till dig som privatperson som vill expandera ditt liv i olika områden. Varför bör jag ha en MasterMind grupp? Människan tar efter dem som de omger sig med. De tar efter deras vanor och deras tankestyrka – både framgångsrika och mindre lyckade exempel. Genom MasterMind får du en grupp människor som hjälper dig att lyckas. Din grupp kan ge dig resurser, kontakter, feedback och inspiration som du kanske inte själv har och de hjälper dig att hålla fokus och nå dina mål.

Master Mind Instruktör

Denna webbutbildning ger dig kraftfulla verktyg där du kan skapa effektiva MasterMind grupper runt om i världen, där du kommer kunna leda människor att nå sina drömmars mål i olika områden i livet. Du kommer bli mästare på att leda människor till framgång och till din hjälp har du gruppen. Utbildningen kommer att ge dig verktyg och support för att kunna skapa personliga och affärsmässiga strategier i alla områden i ditt liv och du kommer kunna skapa kraftfulla MasterMind koncept som du lätt kan ge vidare till dina grupper. Du kommer även lära dig hur du enkelt marknadsför dig själv och det du nischar dig själv med och hur du lyfter gruppen och den enskilda personen i dina MasterMind grupper till nästa nivå i personens privatliv eller i sitt företag. Du kommer lära dig hur alla i gruppen kan utmana och stödja varandra, brainstorma kreativa lösningar och genomföra sina mål på ett kreativt, generativt och styrkande sätt. Du kommer också lära dig hur du supportar dina medlemmar till att ta ansvar för att nå sina mål, på ett enkelt och roligt sätt.

Vi säger så här när du gått vår utbildning och du kliver ut och börjar leda grupper: Du kan räkna med att få vänner för livet, massor av goda tips om ledarskap, feedback på dina frågor och idéer, samt spännande utmaningar mellan samtalen.

Utbildningsplan

Vi kommer tillsammans under 8 veckor jobba igenom och träna i olika områden så att du blir en trygg och säker mästare på att leda andra personer dit dem vill. Tillsammans utforskar vi världen i allmänhet och ledarskapet i synnerhet. Vi kommer också gå igenom olika personligheter och vikten av att snabbt kunna läsa av en person så att du kan möta den på den nivån där den själv befinner sig på! Sist men inte minst så kommer du under hela din utbildning ha en meditationsövning med fokus på ledarskap och vikten av att lägga en trygg grund genom att stärka dig själv till oanade höjder så du kan gå ut och leverera på högsta nivå!

Presentera dig själv

För att vi ska kunna hjälpa dig fullt ut så vill vi veta vem du är och om det är något vi bör tänka extra på när det gäller upplägg och allt. Vilka områden är du sugen på att starta upp Mastermindgrupper i? Du kan givetvis ha en öppen grupp utan att specificera tema. Vi kommer gå igenom det under utbildningen. Bra att ta fram dina styrkor och erfarenheter så vi har dem som grund.

Vad kommer du och deltagarna få ut från en MasterMind grupp?

Mod – Om du är en del av en grupp så kommer du att vara mer benägna att sätta dig där ute och ta risker. Du kommer ha sinnesfrid av att veta att du har allierade vid din sida för att hjälpa dig om du fastnar.

Entusiasm – Att gå ensam mot ett mål kan vara skrämmande och överväldigande. En grupp kommer att ge dig den energi du behöver för att fortsätta framåt.

Fantasi – Varje medlem i din MasterMind grupp kommer att erbjuda ett annat perspektiv. Deras tankar och kreativitet kommer att öka din fantasi och hjälper dig att skapa lösningar som du inte skulle ha tänkt på själv.

Stöd – När du jobbar mot en dröm som är utanför gränserna för medelmåttighet så kommer du att möta på motstånd. Folk kommer att ifrågasätta dig och kanske göra narr av dig. Din MasterMind grupp kommer att hjälpa dig att övervinna detta motstånd och ge dig kraft att gå förbi dina gränspoliser.

Ansvar – Din MasterMind grupp kommer att hålla dig ansvarig. Du kommer inte kunna skjuta upp saker du åtagit dig. Du kommer att känna ditt och gruppens engagemang för att nå dina mål och uppfylla ditt bestämda syfte.

Olika steg att designa Master Minds grupper

• Hjälpa människor att förstå skillnaden mellan en MasterMind grupp, Coaching grupp och andra utbildningar.

• Hur du skapar MasterMind grupper som är framgångsrika.

• Hur du skapar olika teman på MasterMind grupper.

• Att skapa affärsplaner för dina MasterMind grupper.

• Hur du håller olika mastermind träffar online och fysiskt.

• Hur du kan skapa olika MasterMind grupper, både fysiska träffar och även att kunna göra det genom sociala medier.


Utbildare


Gaia Qi Lindroos
Gaia Qi Lindroos

Gaia Q anlitas av privatpersoner, företag, organisationer, skolor .

Gaia Qiliv:
Mina snart 25 års erfarenhet inom personlig och andlig utveckling hjälper inte bara mig själv utan även 100.000 tals andra kvinnor och män, barn och ungdomar att kunna göra det ogreppbara greppbart.
Allt för att kunna skapa ett liv som man älskar och älskar att leva.

Kontakt:
Gaia Lindroos har sedan 1999 aktivt utbildat och inspirerat människor i olika delar av livet till att mental, fysiskt och psykiskt stärka sin självkänsla, självkännedom och öka sin medvetenhet här och nu.
Gaia är en aktiv Shamansk Tantra-lärare/ledare, hypnoterapeut, NLP Master, rikedomstränare, kroppsterapeut, BodyLove -lärare, Qigong -lärare känslocoach och och ontolog.
Hon är en erkänd författare med över 200 olika pedagogiska ljudböcker inom personlig och medveten utveckling.

Flicknamn:Anna-Lena Mellblom
Namn som gift: Annalena Lindroos

Namn efter 50 år:
Gaia Lindroos


Vanliga frågor


När börjar och slutar utbildningen?
Utbildningen börjar när du registrerat dig och gjort din betalning och pågår under 8 veckor.
Under hur lång tid har jag tillgång till utbildningen?
Du har tillgång till utbildningen så länge du vill och är registrerad på kursportalen.
Behöver jag förbereda något inför utbildningen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.
Vad kostar utbildningen Mastermind?
Utbildningen kostar 6995kr.

Denna kurs är inte öppen för registrering .