Apcped4xszs7gf15ltoc

Skapa en plan B i ditt liv - Passiva Inkomster

Vad är en pengamaskin? Hur skapar man det?

 

Den här utbildningen kommer att sortera och förklara olika begrepp som: pengamaskin, passiva inkomster, aktiva inkomster, finansiell trygghet, finansiell överflöd och mycket mer, allt för att du ska ha alla förutsättningar att skapa en plan B i ditt liv.

Alla vi människor får det som vi fokuserar på och är det så att du fokuserar på att pengar och rikedom inte är allt – ”pengar och rikedom är inget som jag vill ha i mitt liv”; ”pengar är till för andra men inte mig”; ”jag får vara nöjd med det jag har”; ”mitt liv är ganska bra i alla fall” – är det vad som kommer att ske. Alltså att du inte attraherar pengar … Faktum kvarstår att utan ekonomiska medel går det inte att leva ett rikt liv fullt ut. Det finns ingen i världen som har nått sin högsta nivå av talang och själslig förmåga utan att ha tillgång till ekonomiska medel, ingen.

För att kunna utveckla dina talanger och den själsliga förmågan behöver du tillgångar och dessa tillgångar kan endast nås om du har ekonomiska flöden, som pengar, silver eller guld. Det intressanta är att det finns ett sådant överflöd av tillgångar runt om i världen att alla nu och i kommande generationer skulle kunna uppfylla total frihet och rikedom.

Vad vi än tycker om pengar och ekonomiska tillgångar är vårt samhälle och vår värld i dag uppbyggt och organiserat på ett sådant sätt att man måste ha pengar, tillgångar och ekonomiskt flöde för att få tillgång till vissa saker som är grundläggande för att varje person ska kunna utvecklas till sin allra högsta nivå. Allt som lever, allt, har en ofrånkomlig rätt till all utveckling den är kapabel att uppnå. En människas rätt till livet innebär rätten till att vara fri och ha obegränsad tillgång till alla de saker som är nödvändiga för att uppnå full utveckling av kropp, intellekt och själ.

Människan har rätten till att bli rik och leva i rikedom, den rätten ha getts till oss alla genom att vi fick livet.

Varmt välkommen – nu kör vi!!!


 
 

Utbildningens 7 delar:

1. Två nivåer av finansiellt flöde

2. Skapa framgång och pengamaskiner

3. Självdiciplin

4. Skapa en plan B

5. Olika pengamaskiner

6. Olika möjligheter och begrepp

7. Pengamaskiner och MLM

Varje del innehåller 2 st övningar att göra.

Utbildare


Cathrin Nilsson
Cathrin Nilsson

Jag heter Cathrin Nilsson och är 45 år, född och uppvuxen i Stockholm. Jag är utbildad lärare och jag anser att vi borde ha en grundregel att träna våra barn i skolan att prata inför varandra då vi idag vet att det som människor är mest rädda för är att tala inför folk. I USA är retorik och entreprenörskap med på schemat i tidig ålder och där kan jag se att skolsystemet i Sverige ligger långt efter.

Jag är författare till boken: Skapa finansiellt överflöd och Pengamaskiner och jag utbildar idag över 400 personer till att skapa medvetet överflöd och hållbara pengamaskiner. Jag har skapat flera olika webbutbildningar och en av dem är Att bli Mastermindinstruktör som innebär att framgångsrikt kunna tala och leda grupper. Jag har stått på scen inför 1000 tals människor och jag är utbildad inom NLP och retorik och har under alla år följt stora föreläsare och grymma talare som Anthony Robbins, Robert Kiyosaki och Oprah Winfrey. Jag har organiserat och genomfört event för tiotusentals personer då jag under flera år jobbade hos Balansekonomi och åkte runt och var med på föreläsningar och utbildningar. De senaste 20 åren har jag arbetat med ekonomisk rikedom och affärer i stort och smått, både nationellt och internationellt.


Vanliga frågor


Behöver jag förbereda något inför utbildningen?
Du behöver en dator, surfplatta eller en smartphone med internetuppkoppling.
Under hur lång tid har jag tillgång till utbildningen?
Du har tillgång till utbildningen så länge du är registrerad på numberoneyou.se.
När börjar och slutar utbildningen?
Utbildningen börjar när du registrerat dig och gjort din betalning.
Vad kostar utbildningen Pengamaskiner?
Utbildningen kostar 1295kr inkl moms 25%.

Denna kurs är inte öppen för registrering .