Uvgrbejhtjpg6xgo4x8p

Äventyr utomlands

Släpp tryggheten & följ drömmen

   Se video

Vill Du göra det som andra bara drömmer om?

Är Du redo att släppa tryggheten och följa din dröm?

Vill Du ge dig ut på ett äventyr utomlands?

Det här är kursen för dig som vill utforska dina drömmar om utlandet och se vart i livet och världen de bär dig. Du guidas genom processen av att identifiera din dröm, släppa motstånd och hinder samt lägga en plan för att få grunden till att börja agera och skapa dig ett nytt liv.

Vi heter Malin Sand och Therese Uhr. Vi har gjort det andra bara drömmer om. Vi sålde allt vi ägde och drog iväg på äventyr utomlands med våra familjer. Här får du våra samlade erfarenheter, tips och guidning för att kunna göra samma sak.

Välkommen med på äventyr!


Utbildare


Malin Sand & Therese Uhr
Malin Sand & Therese Uhr

Malin Sand är föreläsare, författare och förälder till fyra barn. Hon är en kvinna mitt i livet som tidigare arbetat inom service, information, projektledning och som familjehem. Malin drivs av ledorden Inspiration, Utveckling & Medvetenhet. Hon går sin egen väg genom livet med tillit och öppenhet för förändringar. Hon har levt mer än 20 år med reumatisk sjukdom men inte låtit det stoppa henne från att uppfylla drömmar, resa världen över och göra det som är viktigt för henne. Malins föredrag och böcker handlar om föräldraskap ur olika synvinklar och det var när första barnet föddes som hon fick bege sig ut på äventyr utomlands, vilket blev grunden för två böcker och denna webbkurs.

Therese Uhr är inspiratör, utbildare och föreläsare. Hon har tidigare erfarenheter inom försäljning, direkthandel, coach och som ledare. Hennes genuina ståndpunkt är att guida människor till att leva sin fulla potential och våga följa sina drömmar. Hon älskar personlig utveckling och har samlat många års erfarenhet som hon delar med sig av i sina föredrag och utbildningar.

Therese och hennes familj drömde om ett liv utomlands och 2016 gjorde de verklighet av drömmen, där väcktes nya insikter om hur de ville leva livet.


Vanliga frågor


När börjar och slutar utbildningen?
Utbildningen börjar när du registrerat dig och gjort din betalning. Utbildningen pågår så länge du själv vill och du gör hela utbildningen i din takt. Du får tillgång till hela kursen direkt vid registrering och betalning.
Under hur lång tid har jag tillgång till utbildningen?
Du har tillgång till utbildningen så länge du är registrerad hos Numberoneyou.
Behöver jag förbereda något inför utbildningen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling för att komma åt utbildningsmaterialet. Du behöver papper, penna, anteckningsbok, dator eller ljudinspelningsmöjlighet för att dokumentera.
Vad kostar kursen Äventyr utomlands – släpp tryggheten & följ drömmen?
Kursen kostar 1995 kr.

Denna kurs är inte öppen för registrering .