The tempel of Tantra - Massage

Kvällsevent Stockholm city

The Temple of Tantra - Tantra Massage.

Varmt välkommen till tantramassagekväll i Stockholms innerstad.

TANTRAMASSAGE

Vi bjuder in dig till en magisk kväll som har en längtan att fylla på livet med må bra hormonerna dopamin, serotonin, endorfiner och oxytocin i ett sammanhang av villkorslös kärlek, tillit, inre frid och njutning.

Under kvällen kommer du FÅ och GE tantramassage i ett sammanhang som leds av Tantraledarna

Fredrik Hoff och Gaia Q

Ett magisk sammanhang där den och det som är redo att läkas mentalt fysiskt och psykiskt och expandera, har möjlighet till att komma till uttryck i inre frid och njutning.

Var:

Stockholms innerstad, när du är anmäld och betalat din avgift, kommer du får adressen mailad till dig.

När:

Tisdagen den 23 maj

kl. 18.30-23.00

Priset: 500 kr med tempelsnacks, dricka, frukt, nötter.

Eventuell avbokning behöver göras senast 48 timmar innan eventets början. Då återbetalas kostnaden för kvällen minus 150 kr (administrationsavgift).

Vi ser verkligen fram emot att träffa dig just denna tempelkväll.

Fredrik och Gaia och Tempel änglarna


Har du frågor eller funderingar maila: [email protected]

Återigen, varmt välkommen!

——-

Utbildare


Gaia Qi Lindroos och Fredrik Hoff
Gaia Qi Lindroos och Fredrik Hoff

Gaia Qi Lindroos

Gaia Q anlitas av privatpersoner, företag, organisationer, skolor.
”Mina snart 25 års erfarenhet inom personlig och andlig utveckling hjälper inte bara mig själv utan även 100 000-tals andra kvinnor och män, barn och ungdomar att kunna göra det ogreppbara greppbart. Allt för att kunna skapa ett liv som man älskar och älskar att leva.”
Gaia Lindroos har sedan 1999 aktivt utbildat och inspirerat människor i olika delar av livet till att mental, fysiskt och psykiskt stärka sin självkänsla, självkännedom och öka sin medvetenhet här och nu.
Gaia är en aktiv Shamansk Tantra-lärare/ledare, hypnoterapeut, NLP Master, rikedomstränare, kroppsterapeut, BodyLove -lärare, Qigong -lärare känslocoach och ontolog.
Hon är en erkänd författare med över 200 olika pedagogiska ljudböcker inom personlig och medveten utveckling.

Fredrik Hoff

Innan Fredrik gav sig in att på heltid driva verksamhet inom personlig utveckling jobbade han som chef under flera år. Där jobbade han bla med att utvecklat arbetsgrupper, kulturen och har gått otaliga traditionella ledarskapsutbildningar.
När han själv djupdök i personlig utveckling och självledarskap blev han övertygad att det är den optimala formen av ledarskap. Han har sedan 2019 investerat massor av tid och pengar i det för att göra sig själv till en autentisk ledare över sig själv och att få möjligheten att bidra till andras utveckling.
Den utvecklingsresan har främst gått via tantra, NLP, neuro-semantics, metacoaching och att ha tagit in det i sin egen vardag.
Det har resulterat i att han sedan 2021 jobbar heltid med att hjälpa andra genom coaching och att hålla taktiska kurser och workshops.


Kom igång nu!