Numberoneyou Mastermind

Äntligen är den här – Mastermindgruppen Online – där kan du expandera dig själv inom alla områden i livet, genom att bidra till andra och samtidigt växa själv. Win Win Win för oss alla!

Vad är MasterMind?

Själva begreppet Mastermind kommer från Napoleon Hills bok ”Think and Grow Rich”. Formen har såklart moderniserats en hel del sedan 1937 och används numera flitigt som mentorsgrupper mellan likasinnade. Mastermind är en grupp av två eller flera personer som ägnar sig åt att utbyta idéer, erfarenheter och kunskap för att nå ett specifikt mål.

Varför bör du vara med i en Mastermind grupp?

Jo, för att människan tar efter dem som de omger sig med. De tar efter deras vanor och deras tankestyrka – både framgångsrika och mindre lyckade exempel. Genom Mastermind får du en grupp människor som hjälper dig att lyckas. Din grupp kan ge dig resurser, kontakter, feedback och inspiration som du kanske inte själv har och de hjälper dig att hålla fokus och nå dina mål.

Hur går det till?

Vi har framgångsrikt jobbat med att ha Mastermind grupper och utbildat Mastermind handledare under flera år och nu har du möjlighet att köpa ett års medlemskap där du kommer att kunna ta både dig själv, ditt företag och ditt nätverk/business till nästa nivå!

Du kommer via webben få tillgångar till material som stödjer och ger dig grunder till att skapa hållbara och genuina Mastermind grupper. Bl.a. vikten av att drömma stort och sätta mål, bästa tipsen för att bli en mästare på att mingla och nätverka, hur du skapar ”rappor” och varför fungerar du bättre med vissa människor och mer utmanande med andra? Alla har vi drag av olika personlighetstyper och vi har samlat ihop grunderna så att du lätt och smidigt kan börja utforska olika beteenden hos människor och se vad du kan lära dig om dig själv och andra.

NumberOneYou Mastermind finns online på facebook och när du har betalat och registrerat dig så får du ett välkomstbrev med ansökan till gruppen. Alla medlemmar lägger ut sökningar, erbjudanden och hjälper varandra i olika områden i livet och utöver det här så får du grunderna till att själv skapa din egen Mastermind grupp.

Alla framgångsrika människor har en Mastermindgrupp och nu det är dags för dig att gå med i en grupp där vi alla står för varandras framgång J

/Annalena Lindroos och Cathrin Nilsson


Utbildare


Cathrin Nilsson och Annalena Lindroos
Cathrin Nilsson och Annalena Lindroos

Annalena Lindroos är en katalysator för personlig förändring och leder människor som vill till framgång och rikedom i livet. Hon lever som hon lär och har under livet gått från fattigdom, medelklass till rikedom. Hon utbildar, inspirerar och hjälper människor till att leva ett liv man älskar och älska det liv man lever och det är till för alla, precis alla, oavsett utgångsläge. Hon är en kraftfull föreläsare och utbildare som inte lämnar någon oberörd i viljan att leva sitt liv 100 % fullt ut här och nu.

Hon är författare, föreläsare, investerare och entreprenör i ständig utveckling och hon är grundare till NumberOneYou förlag som riktar sig mot marknaden med personlig utveckling i olika områden i livet. Hon har gett ut 25 st. böcker, självhypnos sessioner och mentala träningssessioner på svenska och hennes förlag ger även ut andra författares skapelser genom ljud och e-böcker. Hennes erfarenheter som hypnoterapeut har hjälp hundra tusentals människor till att kunna använda sina dolda talanger och frigöra destruktiva mönster, allt för att kunna leva sitt liv full ut.

Jag heter Cathrin Nilsson och är 44 år, född och uppvuxen i Stockholm. Jag är utbildad lärare och jag anser att vi borde ha en grundregel att träna våra barn i skolan att prata inför varandra då vi idag vet att det som människor är mest rädda för är att tala inför folk. I USA är retorik och entreprenörskap med på schemat i tidig ålder och där kan jag se att skolsystemet i Sverige ligger långt efter.

Jag är författare till boken: Skapa finansiellt överflöd och Pengamaskiner och jag utbildar idag över 400 personer till att skapa medvetet överflöd och hållbara pengamaskiner. Jag har skapat flera olika webbutbildningar och en av dem är Att bli Mastermindinstruktör som innebär att framgångsrikt kunna tala och leda grupper. Jag har stått på scen inför 1000 tals människor och jag är utbildad inom NLP och retorik och har under alla år följt stora föreläsare och grymma talare som Anthony Robbins, Robert Kiyosaki och Oprah Winfrey. Jag har organiserat och genomfört event för tiotusentals personer då jag under flera år jobbade hos Balansekonomi och åkte runt och var med på föreläsningar och utbildningar. De senaste 20 åren har jag arbetat med ekonomisk rikedom och affärer i stort och smått, både nationellt och internationellt.Denna kurs är inte öppen för registrering .