Dzhkelasqzmwn6ejpdkg

Mer struktur i ditt liv utifrån dig själv, ditt hem och ditt arbete

   Se video

Saknar du tid att göra vad du vill i ditt liv? Upplever du att tiden aldrig räcker till?

Jag kan hjälpa dig att få mer tid i ditt liv genom att bygga upp nya vanor som hjälper dig att förvalta din tid bättre. På dessa två kurser får du mer än 30 tips som underlättar ditt liv.

Du kan spara flera timmar om dagen om du arbetar efter mina verktyg och ägna dig åt de saker i livet som du vill göra och som tar dig framåt mot dina mål och drömmar.


Utbildare


Anna-maria Ekblad
Anna-maria Ekblad

Anna-Maria Ekblad, HR Generalist. Jag har arbetat med personal, ledarutveckling och utbildning under mer än tjugo år. Jag trivs med att vara en möjliggörare för andra människor. I arbetslivet behöver både anställda och chefer få hjälp med en av deras stora utmaningar som är planera, prioritera och få rätt saker gjorda. Det kravet har inte minskat utan snarare ökat de sista fem åren i och med att tekniken hjälpt oss att hela tiden bli mer effektiv och tillgänglig. En av min specialiteter är att hjälpa människor att få mer tid i sina liv. Det är vad denna kurs handlar om. Få mer tid i ditt liv genom att bygga upp vanor som hjälper dig.

Jag är författare och kommer under 2018 att publicera min första bok Olyckssystrar. Jag har arbetat 30 år i rese- och hotellbranschen. Jag skriver om en reseledare och hennes arbete runt om i världen. Du kommer att få följa med på henne resa och hur hon löser brott i spännande miljöer. Jag har själv bott utomlands i sex år, i första hand i östra medelhavet. Jag har stor kunskap till de miljöer som jag beskriver.

Jag är en livsnjutare och tror på vikten av balans i livet. Balans mellan arbete och vila. Balans mellan träning och vila. Balans mellan vara på- och avkopplad. Det är något jag arbetar med varje dag tillsammans med personlig utveckling. Det är viktigt att utbilda sig själv och förstå innan jag kan dela med mig och utbilda andra.


Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!