Medveten andning i din vardag!

Medveten andning i din vardag är en kurs på 3 + 1 delar med text, videos och övningar på webben där vi går igenom hur du kan använda den yogiska andningen i din vardag.

Var 3:e dag öppnas en ny del upp och du loggar in på www.numberoneyou.se där du kommer åt allt material som tillhör kursen. Kursen är för dig som genuint vill använda din andning för att skapa mer lugn och harmoni, såväl som för dig som vill skapa mer livsenergi och vitalitet genom att ditt andetag.Så grattis till ditt första steg att anmäla dig till Medveten andning i din vardag!

Du kommer att i 3 steg lära dig grunderna i den yogaiska andningen som kallas ujjayi andning. Andningen och den medvetna andningen bidrar till dig att finna fokus i vardagen och en inre harmoni.

Den yogiska andningen eller den medveten andning som jag kommer att kalla den i utbildningen kan du använda även utanför yogamattan, och ta del av alla dess fördelar i ditt liv.

Kursens tre steg är:

  • Det observerade andetaget
  • Det fördjupade andetaget
  • Den aktiva utandningen
  • Alla delar i ett flöde

När du lär dig dessa tekniker och att använda andetaget som ett verktyg i vardagen så kommer det skapa både vitalitet, energi och fokus såväl som harmoni och lugn i ditt liv.

Så under tre steg kommer du få ta del av dessa verktyg samt att du även kommer få en bonus video med ujjayi andningen i sin helhet.

När du är klar med kursen kan du andvända de olika delarna tillsammans som de är menade att göra för att skapa ett flödade andetag/ andning samt att du kan använda delarna även separat som olika andningsövningar och vad du önskar fokusera på.

Att bara fokusera på det obeserverade andetaget kommer hjälpa dig att stilla dig i din vardag om det är det du behöver och det kan räcka med 1 eller ett par minuter och ibland bara ett andetag.

Fokus inandning är för att skapa energi, vitalitet och fokus och utandningen för att skapa lugn och harmoni.

Så hjärtligt varmt välkommen på den här resan tillsammans med mig i att bli mer medveten om ditt andetag.


Utbildare


Anna Numell
Anna Numell

Anna är beteendevetaren, hälsopedagogen, yogainstruktören och Heart IQ Coachen med en stor passion för sina medmänniskor, möten och utveckling.

En av Annas stora passioner är att bidra till sina medmänniskors utveckling och förståelse av deras egen potential och inneboende kraft. Hon har jobbat med ledarskap, personlig och andlig utveckling i 20 år med såväl grupper som individuellt. Anna har guidat både chefer, idrottsmän/kvinnor, barn och unga i personlig utveckling och yoga under flera år. Yogan som hon använder som ett av verktygen i det hon bidra med. Ett annat verktyg Anna använder är Heart IQ Coachning samt vägleder och coachar under guidning av sin intuition, detta skapar djupgående och varaktiga transformationer hos de som deltar i hennes cirkelarbete. Mer om Anna finner du på www.annanumell.com och www.yogaPT.se


Utbildningens innehåll


  Start
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Del 1
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Del 2
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Del 3
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Del 4 + Bonus
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig

Vanliga frågor


När börjar kursen?
Kursen börjar så fort du registrerat dig och gjort din betalning.
Under hur lång tid har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du vill och är registrerad.
Behöver jag förbereda något inför kursen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.
Vad kostar kursen?
Kursen kostar 495kr inkl moms.

Denna kurs är inte öppen för registrering .