Livsenergi 3 dagar

Registrera dig för att få kursen gratis!

Öka din Livsenergi under 3 dagar!

En mycket spännande resa där du kommer att bygga livsenergi i dig själv, vilket kommer ge dig kraft och livsglädje i alla områden i ditt liv - när du tar ditt eget liv på allvar.

Vad händer när jag får livsenergi i mitt liv?
Jo, du kommer uppleva ditt liv på ett helt nytt sätt, som verkligen servar dig, men även andra människor runt om kring dig.

Under 3 dagar kommer du att få ett mail varje dag, där du får dagliga övningar att göra.


 

Du är viktig och din tid här på jorden är viktig, så tillåt dig att ge dig själv den största gåvan du kan ge – att skapa livsenergi!


Utbildare


Annalena
Annalena

Annalena Lindroos anlitas av privatpersoner, företag, organisationer, skolor . Hon utbildar i hypnos och har hjälpt tusentals människor till förändring och framgång. Hon är även författare och har genom böcker och självhypnos hjälp tusental människor att nå framgång i sina liv. Hon har under många år varit verksam som hypnoterapeut, tidigare liv terapeut.


 

Så här skriver en av deltagarna som gjort kursen:

En massa energi har jag fått mer av, vågade bemöta mig själv i spegeln som jag tyckte först var lite pinsamt att prata med mig själv på det sättet och när jag hade sagt det 10 ggr första dagen så kändes det bra.

Andra dagen när jag hade sagt det 10 ggr till mig själv då släppte det, oj vad jag skrattade, tyckte att allt blev mycket lättare och mer bekväm i det, gör mina saker mer nu med lätthet, känner att jag har lättare till skratt med mig själv! Tycker att livet är toppen! Jag ser mig själv på ett annat sätt och jag drar till mig människor som ler och hejar tillbaka! Wow vilken känsla!
Tack för dessa 3 dagar!

Vanliga frågor


Behöver jag förbereda något inför kursen?
Du behöver en dator, surfplatta eller en smartphone med internetuppkoppling.
Under hur lång tid har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du vill och är registrerad på NumberOneYou webbutbildningar.
När börjar och slutar kursen?
Den börjar så fort du registrerat dig och gjort din betalning. Den pågår i 3 dagar.
Vad kostar "Livsenergi 3 dagar?
Denna kurs kostar inget. Den är gratis för dig och alla andra!

Kom igång nu!