Livsenergi 21 dagar

  Gör din beställning

Öka din livsenergi under 21 dagar!

Vid köp av denna kurs ingår får du Livsenergi 7 dagar samt Livsenergi 14 dagar.
Totalt 21 dagar för 995kr.
Ordinarie pris 1198kr.


En mycket spännande resa där du bygger livsenergi i dig själv, vilket kommer ge dig kraft och glädje i alla områden i ditt liv och när du börjar ta ditt eget liv på allvar, då händer det!

De här övningarna är kraftfulla och du får resultat utöver det vanliga och vi vill bara säga grattis till dig som nu kommer få 21 energifyllda dagar och kom ihåg: det handlar inte om att få energi i 21 dagar utan i resten av ditt liv! När du väl vet hemligheten så kommer du aldrig vilja släppa den. Vi lovar att oavsett vart du är i dag med dig själv och ditt liv, kommer du få mera energi och livsglädje och du kommer tacka dig själv att du tackade ja till att öppna upp och skapa nya resultat i livet!


Utbildare


Annalena
Annalena

Annalena Lindroos anlitas av privatpersoner, företag, organisationer, skolor . Hon utbildar i hypnos och har hjälpt tusentals människor till förändring och framgång. Hon är även författare och har genom böcker och självhypnos hjälp tusental människor att nå framgång i sina liv. Hon har under många år varit verksam som hypnoterapeut, tidigare liv terapeut.


Kurser ingår i köpetLivsenergi 7 dagar
Dag 1-7
Annalena
Gratis
Livsenergi 14 dagar
Dag 8-21
Annalena
599 kr

Ordinarie pris: 599 kr


Kom igång nu!