Livsenergi 14 dagar

Dag 8-21

Anmäl dig för 749kr inkl moms!

Öka din livsenergi under 14 dagar!

Denna kurs används som en fortsättning på kursen Livsenergi 7 dagar.

En mycket spännande resa där du bygger livsenergi i dig själv, vilket kommer ge dig kraft och glädje i alla områden i ditt liv och när du börjar ta ditt eget liv på allvar, då händer det! De här övningarna är kraftfulla och du får resultat utöver det vanliga och vi vill bara säga grattis till dig som nu kommer få ytterligare 14 energifyllda dagar och kom ihåg: det handlar inte om att få energi i 14 dagar utan i resten av ditt liv! När du väl vet hemligheten så kommer du aldrig vilja släppa den. Vi lovar att oavsett vart du är i dag med dig själv och ditt liv, kommer du få mera energi och livsglädje och du kommer tacka dig själv att du tackade ja till att öppna upp och skapa nya resultat i livet!


I kursen Livenergi 14 dagar får du tillgång till ytterligare två meditationer att använda. 

Du är viktig!
Din tid här på jorden är viktig, så tillåt dig att ge dig själv den största gåvan du kan ge – alltså Livsenergi! Du kommer uppleva ditt liv på ett helt nytt sätt, som verkligen servar dig och även andra människor runt om kring dig.

Utbildare


Annalena
Annalena

Annalena Lindroos anlitas av privatpersoner, företag, organisationer, skolor . Hon utbildar i hypnos och har hjälpt tusentals människor till förändring och framgång. Hon är även författare och har genom böcker och självhypnos hjälp tusental människor att nå framgång i sina liv. Hon har under många år varit verksam som hypnoterapeut, tidigare liv terapeut.


Vanliga frågor


Behöver jag förbereda något inför kursen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.
Under hur lång tid har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du vill och är registrerad på kursportalen.
När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar så fort du registrerat dig och gjort din betalning och pågår under 14 dagar.
Vad kostar kursen Livsenergi 14 dagar?
Kursen kostar 749kr.

Kom igång nu!