Kraniosakral

Introduktions kurs

   Se video Anmäl dig för 2495kr inkl moms!

En 12 veckors Kraniosakral terapi kurs med Bröderna Christer och Jörgen Tranberg.

Följ med på en spännande resa om kroppens inre och universella kunskap med bröderna Christer och Jörgen Tranberg. Du får följa med dem i deras vardag i deras hem, på olika platser, deras arbete och institut. Mycket kunskap, mycket humor, mycket hjärta som blandas med en kunskapsfördjupning tillsammans med lätta behandlingstekniker.

Kursen innehåller i stort sett kroppens alla system.
Du får lära dig om vår rörelseapparat, organsystem, hjärnans centra, nervsystemet, cirkulationssystemet, hormonellasystemet, sinnesorganen, vår undermedvetna och medvetna kraft. Vår mentala och emotionella kropp. Vävnad, vätske respektive energikroppen. Hjärtat elektromagnetiska kraft, ledstruktur. Stillhetens kommunikation, närvaro och medvetenhet i perception.

Du får lära dig skillnaden mellan funktionell och biodynamisk kraniosakral terapi så som longtide, midtide, CRI rörelser. Potency, fulcrum och stillpoint kommer också tas upp i kursen.

Förkunskaper:
Inga

Du får lära dig att behandla enkla tekniker som ingår i den osteopatiska Kraniosakrala utbildningen. Du kommer kunna behandla nära och kära för enklare åkommor. Vi har även ett syfte att höja deltagaren medvetande och få kunskaper hur allt sitter ihop i vår kropp. Förstå stillhetens kraft i ett filosofiskt perspektiv med kvantfysiska förklaringsmodeller som ett effektivt behandlingskoncept.

Kraniosakral Osteopati är en forskningsbaserad behandlingsmetod i USA och England som har utvecklats i över 100 år. Den finns i USA och England som en behandlingsdisciplin i den vanliga sjukvården.


 

Det ges också en bonusvecka om tallkottkörtelns fantastiska möjlighet och vårt biokemiska ämne DMT som anses vara vår möjlighet till utveckla ett högre medvetande och kontakten till kosmos. Du får också en specifik meditationsövning för att påverka tallkottkörteln biokemiska hormon – DMT

 

Utbildare

CHRISTER TRANBERG

Har arbetat med komplementära behandlingsdicipliner sedan 1991. Utbildad osteopat vid Skandinaviska Osteopatskolan högskolan, 1994-1998 samt har en treårig grundmedicinsk utbildning genom Uppsala universitetet, biomedicinskcenter (BMC) 1994-1997. Christer har en fördjupad förståelse hur allt i kroppen och utanför kroppen kommunicerar. Allt kommunicerar i ett större sammanhang, både i hälsa och ohälsa. Det är i den osteopatiska Kraniosakrala förståelsen ligger i sin grund.

JÖRGEN TRANBERG

Har en Naturopathic Doctor (N.D.) examen från USA i komplementära behandlingsdiscipliner, och har utforskat tankekraftens biokemiska effekter och neuropsykologins outforskade kraft. Han har varit verksam som terapeut i över 30 år.

I många år arbetade Jörgen som naturläkare, och var delägare i olika multidisciplinära praktiker i Kalifornien, USA.

Kom igång nu!