Kickoff

 

När tog du en Kickoff med dina mål och visioner senast?

Alla framgångsrika människor började en gång med en plan. För alla framgångsrika vet att utan en plan skulle framgången vara väldigt avlägsen och svåruppnåelig. Genom att reflektera över och skriva ner dina drömmar, visioner och planer har du optimerat dina möjligheter att lyckas - oavsett vilka mål och drömmar du har.

Kickoff är utbildningen som hjälper dig att sätta målen för ditt år och för din framgång. Utbildningen börjar med en tillbakablick som ger dig insikter och lärdomar om vad du tar med dig in i ditt nya år. Genom att reflektera över var du varit och vad du tar med dig så kan du definiera ditt nuvarande utgångsläge. Det vill säga var du befinner dig just nu. Därefter kommer det att vara lekande lätt att se vart någonstans du är på väg och vad du behöver för att ta dig dit, veta vad som är ditt mål och hitta ditt absoluta drömläge.

Om allt du drömde om slog in, var skulle du befinna dig då och vilka skulle du vara med? Under utbildningen kommer du även att reflektera över vilka effekter det skulle få i ditt liv om du nådde ditt drömläge och på vilket sätt det skulle påverka dig.

Efter avslutad Kickoff har du ett färdigt och genomtänkt kongruent mål. Och då är det bara att ta det första steget - mot din framgång.

Det är dags att nå den framgång du länge längtat efter! Varmt välkommen. Nu kör vi!


 

Utbildningens 7 delar;

  1. Det första steget
  2. Resume
  3. Nuläge
  4. Önskat läge
  5. Resurser
  6. Effekter
  7. Redo För Livet

Utbildare


Lina Molander
Lina Molander

Lina Molander har en Proffessionell Coach Certification, är utbildad inom Neuro Lingvistisk Programmering (NLP) och har under de senaste åren arbetat med förändringsprocesser och coachat hundratals människor till framgång i livet. Med sin positiva attityd och konfronterande förhållningssätt har hon blivit en omtyckt coach och utbildare som skapar förändring här och nu. Den förändringen som gör att du blir ledaren i ditt liv och skapar de resultat som du innerst inne längtar efter och drömmer om.


Vanliga frågor


Behöver jag förbereda något inför kursen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internet uppkoppling.
Hur länge har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du vill och är registrerad på NumberOneYou.
När börjar och slutar kursen?
Kursen börjar när du gjort din anmälan och betalning.
Vad kostar kursen?
Kursen kostar 495kr inkl moms 25%.

Denna kurs är inte öppen för registrering .