Tbpcr6oresffmlrt4j9q

Jobba online med smarta verktyg

   Se video

En minikurs i onlineverktyg där du får små korta instruktionsvideos där du får lära dig: Hur du lagrar och spar dina dokument och filer på Dropbox Hur du skapar dina To-Do listor och arbetar tillsammans med dina partners i Trello. Hur du skapar grupper i Facebook och hur du anpassar dem samt hur du skapar inlägg och redigerar. Hur du skapar undertexter i dina videofilmer. Hur du skapar fina bilder till dina inlägg på sociala medier, dina dokument, kort, logotyp och allt du behöver till din marknadsföring. Hur du lägger till kontakter i Skype och hur du delar skärm, sänder meddelanden och hur du lägger till så ni kan vara fler än två i samma samtal.


Utbildare


Yvonne Nyman Sand
Yvonne Nyman Sand

Jag heter Yvonne Nyman Sand och har arbetat med sociala medier, skapandet av produkter på internet sedan flera år tillbaka. Min resa med datorer och internet började redan i början av 90-talet då jag gick en utbildning som hette ”Distansutbildning i distansarbete”. Jag utbildade mig till Multimediaproducent och skapade ett antal animeringar till ett bolag som producerar dataspel, jag arbetade som programmerare när företaget jag arbetade på då gjorde ”Vasaloppsguiden” och därefter har jag med stort intresse följt utvecklingen på webben.

Jag har arbetat om VD på en utländsk webbyrå där vi skapat webbsidor och även jobbat med marknadsföring.

Jag utbildade mig till coach då jag ville hjälpa människor designa om sina drömmar och skapa ett friare liv, hjälpa till att se till att var och en hittar sina egna resurser och kvaliteter.

Jag startade upp mitt bolag och har gjort många misstag men även en hel del framgångar – precis sådär som det är när man gör nya saker!

Det jag har upptäckt på min resa är att det är många som inte vet hur enkelt det är att skapa ett friare liv om vi väljer att arbeta online och skapa kurser där vi delger andra människor det vi brinner för, det vi vill förmedla och nå ut med.

Därför har jag startat upp onlineforyou.se där du kan gå utbildningar för att lära dig att skapa egna kurser och webinar för att nå ut till fler kunder.

Jag har lagt mitt fokus på att hjälpa dig att få ut din kunskaper och det du vill lära ut till andra online så att du skall kunna leva på att göra det du älskar att göra

Vad behöver du hjälp med?

Kontakta mig gärna och berätta så hittar vi en lösning tillsammans.

Ha en underbar dag


Utbildningens innehåll


  Amara
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Canva
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Dropbox
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Facebook
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Skype
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Trello
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig
  Youtube
Tillgänglig om dagar
dagar när du registrerar dig

Vanliga frågor


When does the course start and finish?
The course starts now and never ends! It is a completely self-paced online course - you decide when you start and when you finish.
How long do I have access to the course?
How does lifetime access sound? After enrolling, you have unlimited access to this course for as long as you like - across any and all devices you own.
What if I am unhappy with the course?
We would never want you to be unhappy! If you are unsatisfied with your purchase, contact us in the first 30 days and we will give you a full refund.

Kom igång nu!