COOLA TALARE HT-17

Speak from you´re inner HEART!

 
  • Hur skulle ditt liv vara om du var en talare som inspirerar och berör andra människor?

  • Hur skulle det vara för dig att kunna livnära dig som talare, speaker, konferencier, utbildare, programledare, ljudboksläsare, säljare, ledare, moderator eller lärare?

  • Hur skulle det vara för dig att kunna nå ut med DITT budskap?

  • Vad är skillnaden som gör skillnaden mellan en talare som verkligen berör och en som bara pratar?

  • Hur fångar man en publik? Visuellt, fysiskt och tekniskt?

Denna utbildning är till för dig som är redo att träna dig för att bli en bra talare, informatör, utbildare, programledare, ljudboksinläsare, säljare, ledare, lärare eller något annat som gör att du tar ledarrollen för att vara en inspirerande talare som berör andra människor, genom att tala utifrån ditt hjärta.


Utbildningen är under 8 veckor där vi träffas fysiskt vid 3 tillfällen, 6 heldagar i Stockholm.

Webbstruktur med övningar och material mellan träffarna.

Träff 1: 2-3 september

Webbuppgifter med övningar, text och videos mellan träffarna.

Träff 2: 7-8 oktober

Webbuppgifter med övningar, text och videos mellan träffarna.

Träff 3: 4-5 november

Avsluta - Fullt redo att tala inför för folk!


Denna utbildning innehåller DIPLOMERING vid fullföljd kurs.Utbildare


Cathrin Nilsson och Annalena Lindroos
Cathrin Nilsson och Annalena Lindroos

Annalena Lindroos är en katalysator för personlig förändring och leder människor som vill till framgång och rikedom i livet. Hon lever som hon lär och har under livet gått från fattigdom, medelklass till rikedom. Hon utbildar, inspirerar och hjälper människor till att leva ett liv man älskar och älska det liv man lever och det är till för alla, precis alla, oavsett utgångsläge. Hon är en kraftfull föreläsare och utbildare som inte lämnar någon oberörd i viljan att leva sitt liv 100 % fullt ut här och nu.

Hon är författare, föreläsare, investerare och entreprenör i ständig utveckling och hon är grundare till NumberOneYou förlag som riktar sig mot marknaden med personlig utveckling i olika områden i livet. Hon har gett ut 25 st. böcker, självhypnos sessioner och mentala träningssessioner på svenska och hennes förlag ger även ut andra författares skapelser genom ljud och e-böcker. Hennes erfarenheter som hypnoterapeut har hjälp hundra tusentals människor till att kunna använda sina dolda talanger och frigöra destruktiva mönster, allt för att kunna leva sitt liv full ut.

Jag heter Cathrin Nilsson och är 44 år, född och uppvuxen i Stockholm. Jag är utbildad lärare och jag anser att vi borde ha en grundregel att träna våra barn i skolan att prata inför varandra då vi idag vet att det som människor är mest rädda för är att tala inför folk. I USA är retorik och entreprenörskap med på schemat i tidig ålder och där kan jag se att skolsystemet i Sverige ligger långt efter.

Jag är författare till boken: Skapa finansiellt överflöd och Pengamaskiner och jag utbildar idag över 400 personer till att skapa medvetet överflöd och hållbara pengamaskiner. Jag har skapat flera olika webbutbildningar och en av dem är Att bli Mastermindinstruktör som innebär att framgångsrikt kunna tala och leda grupper. Jag har stått på scen inför 1000 tals människor och jag är utbildad inom NLP och retorik och har under alla år följt stora föreläsare och grymma talare som Anthony Robbins, Robert Kiyosaki och Oprah Winfrey. Jag har organiserat och genomfört event för tiotusentals personer då jag under flera år jobbade hos Balansekonomi och åkte runt och var med på föreläsningar och utbildningar. De senaste 20 åren har jag arbetat med ekonomisk rikedom och affärer i stort och smått, både nationellt och internationellt.Denna kurs är inte öppen för registrering .