N2ecmqvarcgqkgijmbtw

21 dagar till inspiration, flöde och tillit

Ändra din biokemiska kropp

   Se video Anmäl dig för 1995kr inkl moms!

Forskning har visat att det tar minst 21 dagar att förändra vår biokemi genom att skapa mer gynnsamma hormoner och reducera stresshormonet cortisol.

Under kommande 21 dagar kommer du att skapa början till den nödvändiga kontinuitet för en vetenskapligt bevisad framgång, som du kan implantiera i vilket område som helst.

Varje dag får du tillgång till en film på 5-10 min där du även får med dig en uppgift.

Du kommer även få tillgång till olika vägledda meditationer och självhypnos av Annalena Mellblom som hjälper och stöder dig i din process.Webbutbildningens syfte är att reglera nervsystemet med följd att minska ner på stresshormoner och för att slutgiltigen producera vårt eget hormon DMT - dimethyltryptamine.

Tallkottkörtelns DMT är din dörr till universum och anses i många filosofiska läror att den är "porten till själen" och det tredje ögat.
DMT produktionen av tallkottkörteln innebär i princip att öppna upp vårt medvetande. Detta unika hormon är en signalsubstans som kan vara nödvändigt för optimal hjärnfunktion och resten av kroppen.


Utbildare


Jörgen Tranberg
Jörgen Tranberg

Jörgen Tranberg är en framstående komplementärmedicinsk terapeut och arbetar framför allt med kraniosakral osteopati tillsammans med sin bror Christer på den egna kliniken i Göteborg.

Jörgen är en erkänd föreläsare och utbildare i USA och Europa.

Jörgen har en Naturopathic Doctor (N.D.) examen från USA och har varit verksam som komplementärmedicinsk terapeut i 30 år. I början av 90-talet vidareutbildade han sig i USA. Han har även fördjupat sig i den buddhistiska läran och i de kvantfysiska lagarna. Sedan 2000 är han verksam i Sverige med mottagning och utbildningsinstitut. Föreläsningsserien Universal Heart samskapar han med oss alla.


Vanliga frågor


När börjar och slutar kursen?
Kursen börja så fort du registrerat dig och gjort din betalning. Den pågår under 21 dagar.
Under hur lång tid har jag tillgång till kursen?
Du har tillgång till kursen så länge du vill och är registrerad på kursportalen.
Behöver jag förbereda något inför utbildningen?
Du behöver en dator, surfplatta eller smartphone med internetuppkoppling.
Vad kostar kursen?
Kursen kostar 1995kr.

Kom igång nu!